Loading

disclaimer

Advocatenkantoor Patrick Duyck is een all round kantoor dat rechtsbijstand verleent en alle takken van het recht behandelt en dit zowel voor de particulier, het bedrijf als voor de instellingen.
 

Copyright

De volledige inhoud van deze website en het eigendom van Advocatenkantoor Patrick Duyck worden beschermd door het auteursrecht. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Advocatenkantoor Patrick Duyck is het strikt verboden de inhoud te kopiëren, behalve voor niet-commercieel individueel gebruik; ook nadien mag de inhoud niet worden gekopieerd, gereproduceerd of op enige andere wijze worden herverdeeld. Elke kopie van dit document of een deel daarvan moet dit bericht inzake copyright en alle andere kennisgevingen inzake eigendom vermelden.

Inhoud

De gegevens op deze website hebben uitsluitend informatieve of educatieve doeleinden. Advocatenkantoor Patrick Duyck kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, (directe of incidentele schade), die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Advocatenkantoor Patrick Duyck verwerpt alle aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites van derden die met deze website zijn verbonden.

Een eerste oriënterende consultatie?